torstai 23. maaliskuuta 2017

Paketit tuli!



Mustissa ja Mirrissä oli alkukuusta alennuksia ja tartuin heti tarjoukseen. Álgu syö tällä hetkellä PureNaturalin penturuokaa ja siinäkin oli n. 20euron alennus säkkiä kohden, joten piti samantien napata pari isoa säkkiä. Kylkiäisiksi tarttui Nutrolinin pentuöljyä ja uusi panta alle neljällä eurolla. 



Eikö olekin söpö! Àlgulla on jo ollut väliaika panta aikuiskokoa odotellessa, mutta tämän nähdessä oli pakko ostaa vielä toinenkin lapsuuspanta! Neljän euron hinnalla ei paljoa harmita turha törsäily. Hieman pannan metallisolki epäilyttää, mutta Álgulla on aika harvoin muutenkin panta päällä. Onhan se toisaalta kiiltävä ja hieno! Kunnon kyläilypanta.. :D 


Lähetyksestä oli muutakin iloa, kun päästiin harjoittelemaan ensimmäistä kertaa poseeraamista. Álgu hieman ihmetteli toimitusta, mutta kuten ekasta kuvasta näkyy harjoitus oli menestys! Lisäksi pakettien paperit oli hyvää ääni -ja alustatreeniä, vaikkei niissä paljoa ongelmia näkynytkään. Pompittiin, riekuttiin ja retuutettiin papereita oikein urakalla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti