lauantai 8. huhtikuuta 2017

6kk synttärit!

Álgu täytti keskiviikkona 6kk ja päätettiin juhlia puolivuotissynttäreitä. Otettiin juhlan kunniaksi seisomiskuvatkin, mutta niissä on vielä aika paljon harjoiteltavaa. Álgu seisoo nykyään aika kivasti paikoillaan, mutta vain sisätiloissa malttaa kunnolla ja sisällä tulee ongelmaksi tilan puute. Mikä näkyy sitten heti kuvien laadussa. Tässä on parhaiten onnistunut, mutta siinäkin rinta näyttää täysin suoralta. Kuva on otettu ihan hiukan takaviistosta ja Álgu nojaa hitusen taaksepäin. Jos kuvaaja olisi ollut enemmänkin etuviistossa niin rintakehä ei olisi näyttänyt yhtään noin pahalta. 


Tässä seuraavassa kuvassa etumainen etujalka on paremmin asettunut ja tästä saakin hiukan osviittaa miltä se etupää oikeasti näyttää, vaikkei tässäkään kuvassa asento ole hyvä. 


Kuvien ottamisen lisäksi käytiin eläinkaupassa, josta Álgu sai valita itselleen uuden lelun sekä luun. Mukaan tarttui tietysti paikan isoin luu, mitä onnesta soikeana jaksettiin nyhtää koko ilta. Lelusta ei paljoa kuvia ehditty ottaa, kun se oli joku halppis, vaaleanpunainen pehmosika, jonka sisällä oli jotain rapisevaa paperia sekä vinku. Álgulla meni alle viisi minuuttia koko sian teurastamiseen :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti