perjantai 2. joulukuuta 2016

Kohta!

Parin tunnin päästä on lähtö Kouvolaan. Mies vielä nukkuu yövuoron jäljiltä ja odotan, että hän heräisi. Tällä viikolla jokainen päivä on ollut erilainen jännityksen osalta. Keskiviikkona jännitys muodostui toiminnallisuudesta ja selkeistä ajatuksista, eilen taas.. No eilen oli suursiivouspäivä ja ilmassa saattoi olla 'hieman' sähläämistä.. Onnistuin mm. ostamaan tavallista jogurttia laktoosittoman sijaan, söin sitä eilen iltapalaksi ja vielä tänään aamulla. Vasta huonon olon tultua tajusin, että hetkineen. Saattaa tulla odotettua mielenkiintoisempi ajomatka :D

Nämä viimeiset hetket kotona pitäisi käyttää pakkaamiseen, mutta ajatus pyörii lähinnä koirakirjojen ympärillä. Lainasin kirjastosta n. kuukausi sitten läjän erilaisia koirakirjoja, joita oon nyt kahlannut läpi. Dobo -kirjaan sekä Pärssisen teokseen en ole vielä päässyt käsiksi, joten niistä en osaa sanoa mitään, mutta Kaimion Pennun kasvatus sekä Naksutinkoulutusta koirallesi ovat osoittautuneet jälleen suosittelemisen arvoisiksi teoksiksi.
Kävin tiistaina äidin kanssa Ikeashoppailulla ja ostin sieltä pennulle ensimmäisen pehmolelun. Meille on miehen kanssa huomaamatta muodostunut perinteeksi käydä ostamassa uudelle pennulle nimenomaan Ikeasta pieni pehmolelu. Aikaisemmin ollaan tehty valinta yhdessä, mutta miehen työkiireiden vuoksi valinta jäi tällä kertaa mulle ja mielestäni onnistuin valitsemaan hyvin kaikista niistä vaihtoehdoista:

Isonenäinen possu on yllättävän hankala kuvattava! Saa itsensä näyttämään monessa kulmassa hyvin hassulta. Mutta toivon, että tämä Nasu kelpaa pennulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti