maanantai 8. tammikuuta 2018

Tavoitteet vuodelle 2018

Meidän harrastushommat on hieman auki vielä ja ne varmasti tarkentuu ja muovautuu jatkossakin. Olen kuitenkin miettinyt suuntaviivoja tälle vuodelle, joiden pohjalta on hyvä jatkaa eri lajeihin tutustumista ja treenaamista.


Toko

Meidän ykköslaji ja tavoitteena saada ALOn liikkeet kuntoon. Vahva ja varma perusasento sekä seuruu. Tällä hetkellä kaikki lapsen kengissä, mutta toivon liikkeiden olevan kisapaketissa vuodelle 2019. Vähän tekisi mieli haaveilla jo loppuvuodelle ekoja kisoja, mutta ensimmäistä kertaa tokoa vakavasti treenaavana se tuntuu haihattelulta. Varsinkin tällä kisajännityksellä..


Rally-Toko

Tänä vuonna haluan päästä kokeilemaan rallya! En tiedä lajista mitään muuta kuin sen mitä olen lukenut ja nähnyt videoilta. Vaikuttaa ihan hauskalta ja hyvällä tavalla helpommalta koemuodolta kuin toko. Vähintään yksi kurssi tälle vuodelle, jotta pääsen omakohtaisesti tutustumaan ja miettimään olisiko tässä meille hyvä laji koejännityksen selättämiseen. Veikkaan tarvitsevani matalamman kynnyksen kokeita ennen toko-uran aloittamista.
Tähän liittyen on myös sellainen pieni haave, että rallykärpänen puraisisi niin, että oltaisiin jo loppuvuodesta valmis kokeisiin. Tukisi hyvin tokon tavotteita.


Pk-lajit

BH -kokeeseen treenaaminen menee pitkälti tokon ohella ja sekin olisi kiva suorittaa 2019.
Jälkeä ja viestiä aiotaan jatkaa, mutta kipinä niihin on pienimuotoisempaa, joten tavoitteena on lähinnä treenata aktiivisemmin.


Nose Work

Tämä oli koko loppuvuoden tauolla. Olin jo hylännyt sen hömppäosastolle, mutta uuden asuinpaikan tuomien mahdollisuuksien myötä mielialani nosen suhteen on noussut ja olen huomaamattani alkanut suunnittelemaan uusia treenejä. Tässä edetään sen mukaan, mitä huvittaa, mutta voisihan sitä ajatella tähtäämistä ykkösluokan kisoihin..


Muita tavotteita:

- Valokuvauksen opettelu ja lisääminen rutiineihin. Käytössäni on vain kännykän kamera, mikä riittää ihan ookoo kuviin. Niitä olisi kiva ottaa enemmän. Se vain kovin usein unohtuu.
- Treenien videoiminen. Tämäkin unohtuu aina. Pitäisi myös opetella huomioimaan treeneissä paremmin videointi silloin, kun se on päällä.
- Enemmän häiriötreeniä kummallekin.
- Tiheämpi päivitysväli blogiin
- Treenata useammin

Ehkä käydään moikkaamassa myös lampaita joku päivä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti